Browsing by Author "Tretiakova S. O., Voitovska V. I., Kononenko L., Kononenko S., Samoilenko V"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item PROSPECTS FOR THE USE OF WHOLE GRAIN SORGHUM FLOUR (SORGHUM BICOLOR) FOR PRODUCTION OF GLUTEN-FREE PRODUCTS.(Potere della ragione Editore, Rome, Italy., 2020-11-30) Tretiakova S. O., Voitovska V. I., Kononenko L., Kononenko S., Samoilenko VThe research results and comparative chemical components of whole grain sorghum and wheat flour are presented. It is investigated that the use of whole grain sorghum flour for the production of gluten-free products is affordable. Представлено результати досліджень і порівняно хімічні складові цільнозернового борошна сорго і пшениці. Досліджено, що за ціною, хімічними показниками та вирощуванням доступним є використання цільнозернового соргового борошна для виробництва безглютенової продукції.