Repository logo
  • English
  • Català
  • Čeština
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Gàidhlig
  • Italiano
  • Latviešu
  • Magyar
  • Nederlands
  • Polski
  • Português
  • Português do Brasil
  • Suomi
  • Svenska
  • Türkçe
  • Tiếng Việt
  • Қазақ
  • বাংলা
  • हिंदी
  • Ελληνικά
  • Yкраї́нська
  • Log In
    New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
Repository logo
  • Communities & Collections
  • All of DSpace
  • English
  • Català
  • Čeština
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Gàidhlig
  • Italiano
  • Latviešu
  • Magyar
  • Nederlands
  • Polski
  • Português
  • Português do Brasil
  • Suomi
  • Svenska
  • Türkçe
  • Tiếng Việt
  • Қазақ
  • বাংলা
  • हिंदी
  • Ελληνικά
  • Yкраї́нська
  • Log In
    New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Browse by Author

Browsing by Author "Tretiakova S. O., Voitovska V. I., Kononenko L., Kononenko S., Samoilenko V"

Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
  • No Thumbnail Available
    Item
    PROSPECTS FOR THE USE OF WHOLE GRAIN SORGHUM FLOUR (SORGHUM BICOLOR) FOR PRODUCTION OF GLUTEN-FREE PRODUCTS.
    (Potere della ragione Editore, Rome, Italy., 2020-11-30) Tretiakova S. O., Voitovska V. I., Kononenko L., Kononenko S., Samoilenko V
    The research results and comparative chemical components of whole grain sorghum and wheat flour are presented. It is investigated that the use of whole grain sorghum flour for the production of gluten-free products is affordable. Представлено результати досліджень і порівняно хімічні складові цільнозернового борошна сорго і пшениці. Досліджено, що за ціною, хімічними показниками та вирощуванням доступним є використання цільнозернового соргового борошна для виробництва безглютенової продукції.
  • Головний сайт Університету
  • Privacy policy
  • End User Agreement
  • Send Feedback
© 2025 Уманський НУ. Працює на базі DSpace