Сонько, Сергій ПетровичВасиленко, Ольга Володимирівна2015-11-062015-11-062012Матеріали науково-практичного семінару «Розвиток вермитехнології і агромікробіології в Україні». 27 квітня 2012 р. Півд.філіал НУБіП, Сімферополь, 2012.- С. 8-9.http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/320Доводиться доцільність внесення біогумусу (як продукту вермикультури) під салат посівний. На користь такої технології свідчить порівняння головних показників продуктивності і екологічної якості рослин салату посівного порівняно з контролем.uk-UAВермикультура, біогумус, салат посівний, ефективністьАГРОЕКОЛОГІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВНЕСЕННЯ БІОГУМУСУ ДЛЯ ВИРОЩУВАННЯ САЛАТУ ПОСІВНОГО В УМОВАХ ПРАВОБЕРЕЖНОГО ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИСтаття