Матенчук, Людмила Юріївна2015-12-222015-12-222012Матенчук Л. Ю. Розширення асортименту та дослідження харчової і біологічної цінності овочеплодових пюре [Електронний ресурс] / Л. Ю. Матенчук, В. І. Войцехівський // Наук. доп. Національного університету біоресурсів і природокористування України. – 2012. – № 5 (34) Режим доступу до журн.: http://www.nbuv.gov.ua/e journals/Nd/2012_5/12mly.pdf.http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1421Встановлено, що науково обгрунтоване поєднання низькокислотної овочевої сировини з висококислотною плодовою дає можливість отримати продукти високої органолептичної якості з підвищеною біологічною цінністюuk-UAовочеплодові пюрефізико-хімічні показники якостіорганолептичні показники якостівміст вітамінівРозширення асортименту та дослідження харчової і біологічної цінності овочеплодових пюреСтаття