Клименко, Лідія ВасилівнаДмитрук, Борис Пахомович2015-12-172015-12-172006-12Виробничий цикл у галузі свинарства: національний та світовий досвід. /Дмитрук Б.П., Клименко Л.В. // К.: ЗАТ «Нічлава», 2006. – 200 с.966-8939-13-1http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1222Наукова монографіяУ науковій монографії аналізується сучасний стан та обґрунтовано шляхи підвищення економічної ефективності виробництва свинини на основі скорочення тривалості виробничого циклу галузі: поліпшення племінної роботи, зміцнення кормової бази та удосконалення годівлі тварин, впровадження промислових технологій в поєднанні з використанням сучасних досягнень та прогресивних форм організації виробництва. Висвітлено основні методологічні та практичні підходи пошуку нових інтенсивних напрямів розвитку галузі, застосування енерго- та ресурсозберігаючих технологій та інноваційно-інвестиційних розробок у виробництво продукції свинарства. Матеріал викладений в монографії розрахований на керівників та спеціалістів агропромислових підприємств, викладачів, аспірантів та студентів аграрних закладів.uk-UAвиробничий циклекономічна ефективністьвиробництво свининиуправління підприємствомсвітовий досвідкормова базаплемінне свинарствотехнологія утриманняресурсозберігаючі технологіїстратегія розвиткуВиробничий цикл у галузі свинарства: національний та світовий досвідКнига