Бленда, Наталія Олександрівна2015-12-102015-12-102012Бленда Н.О. Рівень виробництва та споживання продукції скотарства у Черкаській області / Н.О. Бленда // Зб. наук. праць Уманського національного університету садівництва. – Умань: УНУС, 2012. – Вип. 77, Ч. 2: Економіка. – С. 75-80.http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1031В статті визначено стан та тенденції виробництва продукції скотарства у Черкаській області та частку сільськогосподарських підприємств у валовому виробництві. Розглянуто основні фактори, що впливають на рівень споживання яловичини та молока.uk-UAвиробництвопродукція тваринництваспоживаннясільськогосподарські підприємстваРівень виробництва та споживання продукції скотарства у Черкаській областіСтаття