Yevchuk, Ya.V.Prysiazhniuk, O.I.Mostoviak, I.I.Tkachenko, H.V.Prokopenko, E.V.Kononenko, L.MPrykhodko, V.O.,Vyshnevska, L.VPoltoretska, N.M.2021-11-022021-11-022021Prysiazhniuk O.I., Mostoviak I.I., Yevchuk Ya.V., Tkachenko H.V., Prokopenko E.V., Kononenko L.M., Prykhodko V.O., Vyshnevska L.V., Poltoretska N.M. CHEMICAL COMPOSITION OF LENTILS DEPENDING ON VARIETAL CHARACTERISTICS AND COLOR. EurAsian Journal of BioSciences Eurasia J Biosci, 4, V 2, No.4 December, 2021.http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/8841Мета дослідження – вивчити та дослідити особливості накопичення хімічних компонентів у різних видів сочевиці залежно від забарвлення.enсочевиця, забарвлення, хімічний склад, поживні речовиниCHEMICAL COMPOSITION OF LENTILS DEPENDING ON VARIETAL CHARACTERISTICS AND COLORСтаття