Харенко, Андрій ОлександровичБурляй, Олександр Леонідович2015-12-072015-12-072011Харенко А. О. Ефективність виробництва мяса ВРХ та напрями її підвищення в сільськогосподарських підприємствах / А. О. Харенко, О. Л. Бурляй : зб. наук. праць Уманського національного університету садівництва. –Умань, 2011. – Вип. 76. – Ч. 2. – С. 384 – 393http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/810Проаналізовано економічну ефективність виробництва м’яса ВРХ, досліджено залежність її рівня від ступеня концентрації поголів’я в сільськогосподарських підприємствах, зроблено спробу визначити потенціал галузі в регіоні та внесено пропозиції щодо підвищення ефективності її функціонування.uk-UAефективністьВРХканали збутупотенціал виробництваЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА МЯСА ВРХ ТА НАПРЯМИ ЇЇ ПІДВИЩЕННЯ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХСтаття