Харенко, Андрій ОлександровичБурляй, Олександр ЛеонідовичБурляй, Галина Леонідівна2015-12-072015-12-072012Харенко А. О. Спеціалізація та концентрація виробництва для забезпечення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств / А. О. Харенко, О. Л. Бурляй, Г.Л. Бурляй : зб. наук. праць Уманського національного університету садівництва. –Умань, 2012. – Вип. 80. – Ч. 2. – С. 12 – 22http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/815Досліджена залежність конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств Черкаської області від рівня спеціалізації та концентрації виробництва, внесені пропозиції щодо раціональних розмірів господарюючих суб’єктів.uk-UAспеціалізаціяконцентрація виробництваконкурентоспроможністьефективністьСПЕЦІАЛІЗАЦІЯ ТА КОНЦЕНТРАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА ЯК ФАКТОРИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВСтаття