Bandura, I.I.,Kulyk, A.S.Khareba, О.V.Khareba, V.V.Kovtuniuk, Z.І.2021-11-032021-11-032021Bandura I. Kulyk A. Khareba O. khareba V. Kovtuniuk Z. (2021) Factors of increasing the efficiency of the technology of cultivation and processing of mushrooms of the genus oyster mushrooms pleurotus (FR) P. KUUM VMG, no 69, pp. 63-78, Jul. 2021http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/8899enпереработка грибов, биологическая эфективность, биологический состав грибовmushroom processing, Pleurotus, biological efficiency, biochemical compounds, cultivation, biological maturity, cluster, fruiting body.FACTORS OF INCREASING THE EFFICIENCY OF THE TECHNOLOGY OF CULTIVATION AND PROCESSING OF MUSHROOMS OF THE GENUS OYSTER MUSHROOM PLEUROTUS (FR.) P. KUMMФАКТОРЫ ПОВЫШЕНИЯ ЭФФЕКТИВНОСТИ ТЕХНОЛОГИИ ВЫРАЩИВАНИЯ И ПЕРЕРАБОТКИ ГРИБОВ РОДА ВЕШЕНКА PLEUROTUS (FR.) P. KUMMСтаття