Клименко, Лідія Василівна2015-12-172015-12-172007Клименко Л.В. Основи конкурентоспроможного виробництва свинини в умовах вступу України до СОТ / Л.В. Клименко// Вісник ХНАУ. Серія «Економіка АПК і природокористування» / Ред. кол.: В.П. Март’янов та ін. – 2007. – № 4 – С. 117 – 121.http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1231Рассмотрены проблемы производства свинины при условиях интеграции Украины в международные экономические структуры. Предложена система мероприятий по управлению конкурентоспособностью та качеством свинины.Розглянуто проблеми виробництва свинини за умов інтеграції України до міжнародних економічних структур. Запропоновано систему заходів із управління конкурентоспроможністю та якістю свинини.uk-UAконкурентоспроможне виробництвовиробництво свининиінтенсивні напрями розвиткуінтеграціяОСНОВИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ В УМОВАХ ВСТУПУ УКРАЇНИ ДО СОТСтаття