Repository logo
  • English
  • Català
  • Čeština
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Gàidhlig
  • Italiano
  • Latviešu
  • Magyar
  • Nederlands
  • Polski
  • Português
  • Português do Brasil
  • Suomi
  • Svenska
  • Türkçe
  • Tiếng Việt
  • Қазақ
  • বাংলা
  • हिंदी
  • Ελληνικά
  • Yкраї́нська
  • Log In
    New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
Repository logo
  • Communities & Collections
  • All of DSpace
  • English
  • Català
  • Čeština
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Gàidhlig
  • Italiano
  • Latviešu
  • Magyar
  • Nederlands
  • Polski
  • Português
  • Português do Brasil
  • Suomi
  • Svenska
  • Türkçe
  • Tiếng Việt
  • Қазақ
  • বাংলা
  • हिंदी
  • Ελληνικά
  • Yкраї́нська
  • Log In
    New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Browse by Author

Browsing by Author "Liubych V.V., Tretiakova S.O., Melnik D.S."

Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
  • No Thumbnail Available
    Item
    OPTIMIZATION OF GROATS PRODUCTION AT PROCESSING OF SPELT GRAIN
    (Видавничий дім "Гельветика", 2020-10-28) Liubych V.V., Tretiakova S.O., Melnik D.S.
    The purpose of the article is to determine the optimal mode of peeling and water-heat treatment of spelt grain during the production of cereal products. The process of obtaining cereal products was simulated in laboratory conditions and included main processes of cereal production: water-heat treatment, peeling, separation of peeling products and control of finished products. Experiments were carried out in accordance with current requirements and standards. Statistical processing of the experimental results and mathematical modeling were carried out using Excel and Statistica 10. Мета статті полягає у встановленні оптимального режиму лущення та водо-теплового оброблення зерна спельти під час виробництва круп’яних продуктів. Процес отримання круп’яних продуктів був змодельований в лабораторних умовах і включав основні процеси круп’яного виробництва: водо-теплове оброблення, лущення, розділення продуктів лущення, контроль готової продукції. Експерименти проводили відповідно до чинних вимог та стандартів. Статистичне оброблення результатів експериментів і математичне моделювання проводили за допомогою програми Ecxel та Statistica 10.
  • Головний сайт Університету
  • Privacy policy
  • End User Agreement
  • Send Feedback
© 2025 Уманський НУ. Працює на базі DSpace