Repository logo
  • English
  • Català
  • Čeština
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Gàidhlig
  • Italiano
  • Latviešu
  • Magyar
  • Nederlands
  • Polski
  • Português
  • Português do Brasil
  • Suomi
  • Svenska
  • Türkçe
  • Tiếng Việt
  • Қазақ
  • বাংলা
  • हिंदी
  • Ελληνικά
  • Yкраї́нська
  • Log In
    New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
Repository logo
  • Communities & Collections
  • All of DSpace
  • English
  • Català
  • Čeština
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Gàidhlig
  • Italiano
  • Latviešu
  • Magyar
  • Nederlands
  • Polski
  • Português
  • Português do Brasil
  • Suomi
  • Svenska
  • Türkçe
  • Tiếng Việt
  • Қазақ
  • বাংলা
  • हिंदी
  • Ελληνικά
  • Yкраї́нська
  • Log In
    New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Browse by Author

Browsing by Author "Kateryna, Kostetska"

Now showing 1 - 5 of 5
Results Per Page
Sort Options
  • No Thumbnail Available
    Item
    Ascorbic acid in black currant fruits.
    (Збірник наукових праць Уманського НУС, 2020) Helena, Gerasymchuk; Nina, Osokina; Kateryna, Kostetska
  • No Thumbnail Available
    Item
    Development of temperature regime of storage of frozen black currants
    (Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2021) Olena, Gerasymchuk; Nina, Osokina; Kateryna, Kostetska
  • No Thumbnail Available
    Item
    Formation of frozen blackcurrant fruit quality
    (Annual Research and Reviev Biology, 2020-10-30) Helena, Gerasymchuk; Nina, Osokina; Kateryna, Kostetska
  • No Thumbnail Available
    Item
    Improvement of production technology of black currant jelly
    (Вісник Уманського НУС, 2020) Olena, Gerasymchuk; Nina, Osokina; Kateryna, Kostetska
  • No Thumbnail Available
    Item
    Влияние замораживания на изменение структуры плодов черной смородины.
    (Science Rise, 2021) Helena, Gerasymchuk; Nina, Osokina; Kateryna, Kostetska
  • Головний сайт Університету
  • Privacy policy
  • End User Agreement
  • Send Feedback
© 2025 Уманський НУ. Працює на базі DSpace